Quadrum

Quadrum – Til terrassen

Quadrum er to miljøvenlige udendørsvarmere integreret i et havebord. Quadrum fremstår som et traditionelt havebord, men overrasker med indbygget varme i begge bordben.


Sikkerhed

Quadrum er sikker at berøre. Mensa Heating har udviklet denne unikke funktion, og er derfor i stand til at levere 100% sikker varme, igennem hele vores produktsortiment. Alle Mensa Heating produkter er derfor sikre at berøre pga. vores patent pending varmebeskyttelse.

Strålende varme

Infrarøde stråler er uskadelige og øger vibrationerne i kroppens celler, så man får varmen. Quadrums varmekilde med infrarøde stråler er placeret, så kroppens naturlige varmesystem udnyttes optimalt og sikrer behagelig varme i hele kroppen.

Forlæng sæsonen

Udesæsonen kan forlænges adskillige måneder med Quadrum - Season extender. Med en innovative varmeteknologi varmer den kroppen op nedefra via infrarøde stråler og sikrer en behagelig varme i hele kroppen, der gør det til en fornøjelse af sidde ude til langt ud på sæsonen.


Billig i drift

Quadrum' teknologi reducerer driftomkostningerne, så det kan mærkes. Ved at skifte fra traditionel gasvarme til Quadrum, minimeres driftsomkostninger med flere hundrede procent: Fra hele 17,18 kr. pr. driftstime til små 0,76/1,52 kr. pr. driftstime.


Designet efter kroppens anatomi

Varmekilden er specialudviklet og placeret under bordet, så varmen spredes behageligt op gennem kroppen. Når vi fryser, lukkes blodtilførslen til arme og ben automatisk, så der er varme nok til kroppens vitale organer. Arme og ben er derfor nogle af de steder, vi først begynder at fryse. Quadrum holder benene varme og kroppens anatomi sørger for, at varmen bliver fordelt til resten kroppen.


Præsentationsvideo

Se en samlet video af produktsortimentet fra Mensa Heating for sæson 2013. Klik her.


Designet af arkitekt Mikael Mammen • Udviklet i Danmark • Quadrum er et Patent Pending product