+32 476 24 00 45

info@ibds.be

America Danish Swedish Deutchland Netherlands Belgium Poland Norway Australia English

STATIO

SEASON EXTENDER

Statio is hoge tafel, een statafel, met ingebouwde infrarood verwarming, specaaal ontwikkeld voor restaurants, bars en cafés. Maar uiterard is de Statio ook in uw eigen tuin een praktisch sieraad, bijvoorbeeld bij feestjes.

SAFE TOUCH by MENSA HEATING
Onze heaters zijn de enige in de wereld met de unieke SAFE TOUCH infrarood technologie en daarmee produceert MENSA HEATING de veiligste outdoor heaters die wereldwijd verkrijgbaar zijn!
Deze unieke, gepatenteerde SAFE TOUCH infrarood technologie van MENSA HEATING maakt dat de heaters op elk moment zonder enig risico op verbranden kunnen worden aangeraakt. Onze Deense ingenieurs hebben de SAFE TOUCH technologie weten te implementeren in al onze modellen. Lees meer.

GENIET VAN DE SEIZOENSWISSELINGEN
U kunt nu extra lang van de buitenseizoenen genieten! Statio houdt uw lichaam warm terwijl de temperatuur daalt, omdat u vanaf uw onderlichaam aangenaam en efficiënt wordt verwarmd.

STATIO VERSUS. GAS HEATERS
Traditionele gas heaters hebben een relatief lange opwarmtijd en er gaat veel warmte verloren in de lucht, wat een nodeloze verspilling is van energie. De Statio levert direct na het inschakelen zijn warmte wat ook direct voelbaar is. Daarbij worden alleen de mensen verwarmd die rond de tafel staan; er gaat dus nauwelijks energie verloren aan plekken waar geen mensen staan. Dat is maximaal efficiënt. Met zijn relatief lage wattage (700W) is de Statio energiezuinig en bovendien vraagt de Statio nauwelijks enig onderhoud.

DOORDACHT
Met de Statio creëer je gemakkelijk een comfortabele "rest stop", bijvoorbeeld bij een hotel of restaurant, waar mensen even kort buiten kunnen vertoeven zonder direct in de kou te hoven staan. De Statio kan, naar wens, los worden opgesteld, maar ook vast worden bevestigd op de vloer.

PLUG & PLAY
De Statio is een ”plug & play” apparaat en vergt geen voorbereidingen of gedoe. Gewoon neerzetten, stekker erin en klaar.